Powered by Smartsupp

Tvorba microsite kariérní stránky na Webflow

Potřebujete rychle vytvořit landing page pro prezentaci vašeho nového produktu nebo služby, ale vaši vývojáři vám dali stopku? Zjistili jste, že informace, které na aktuální stránce máte, nejsou dostatečné a potřebujete je jednoduše rozšířit? Chcete vytvořit microsite pro konkrétní cílovou skupinu?

Celý článek

Návštěvnost vašeho webu je vysoká, ale konverze nerostou? Vsaďte na testování použitelnosti

Váš web nebo aplikace prošly kompletním redesignem, ale váš konverzní poměr stále neroste? Redesign teprve plánujete a chcete se ujistit, že vaše prototypy budou fungovat? Je na čase začít s testováním použitelnosti, které vám pomůže odhalit problémy, se kterými se vaši zákazníci potýkají nebo by se potenciálně mohli potýkat.

Celý článek

Meziroční nárůst tržeb z e-mailingu o 80 %. Jak jsme to dokázali?

Ačkoliv se zpočátku naše spolupráce s 10K ubírala jiným směrem, postupem času se jako jeden z nejnutnějších doplňků do brandbuildingu ukázal e-mailingový kanál. Již v prvních měsících se nám díky efektivně nastavené strategii podařilo dosáhnout meziročního nárůstu tržeb z e-mailingu o 80 %! V článku vám prozradíme, jak jsme to dokázali. Zvýšit tržby své firmy můžete díky promyšlenému e-mailingu i vy. Poradíme vám, jak na to.

Celý článek

Kampaně pro Vital Country ladíme do nejmenšího detailu! Cíle jsou jasné – být více vidět a zvýšit prodeje

Být více vidět a zvýšit prodeje. To byly naše hlavní cíle, když jsme si v květnu 2022 vzali pod svá křídla správu sociálních sítí značky Vital County. Díky promyšleným textům a kreativitě se nám podařilo zvýšit povědomí o nabízených produktech a tím i podpořit růst prodejů. Pojďme se společně podívat, jak přesně jsme kampaně pro Vital Country ladili. Posunout svou značku díky spolupráci s námi navíc nyní můžete i vy!

Celý článek

Čtěte nejnovější články s předstihem

Enjoyed with Azami.cz