Powered by Smartsupp

Nová revoluční pravidla pro e-shopy v roce 2023 – přejmenujte tlačítko Objednat, nebo přijdete o peníze

Nové směrnice členských států Evropské unie přináší výrazné změny pro e-commerce. Poslechli jsme si webinář Nová pravidla pro e-shopy od advokátní kanceláře eLegal, abychom naše klienty informovali s předstihem. V článku shrnujeme to nejdůležitější. Změny začínají platit od ledna 2023.

Celý článek

Kde se vzdělávat v online v marketingu? Máme pro vás 8 tipů

Každý, kdo se pohybuje v online marketingu dobře ví, jak se toto prostředí rychle mění. Co platí dnes, zítra může být jinak. Jak držet krok se všemi novinkami a trendy? Vzdělávejte se! Máme pro vás tipy na podcasty, kurzy, knihy a známé marketingové osobnosti, které se vyplatí sledovat.

Celý článek

E-shopaře čekají zásadní změny odvodu DPH do unijních zemí zřejmě již od 1. 7. 2021

Evropská unie požaduje sjednocení pravidel odvodu DPH při přeshraničním prodeji do členských států k 1. červenci 2021. Česká legislativa by na tuto situaci měla zareagovat novelou zákona o DPH, ta je však dosud v legislativním procesu a čeká na schválení. Předpokládané změny se dotknou zejména poskytovatelů e-commerce, tedy provozovatelů e-shopů a elektronických rozhraní.

Celý článek

8 bezplatných kurzů online marketingu, které má cenu absolvovat

Online kurzy digitálního marketingu jsou skvělý nástroj, jak kromě atraktivního kusu papíru dosáhnout i lepšího pracovního sebevědomí. Cokoli vás při získání certifikátu posune o kousek dál, se počítá. Abyste se dozvěděli něco nového a vylepšili si životopis, nemusíte utrácet horentní sumy. Existuje řada kurzů, které jsou zcela zdarma. Bez práce ale nejsou koláče. Co vás tedy čeká?

Celý článek

Čtěte nejnovější články s předstihem

Máte dotaz na naše služby nebo nás třeba chcete vyzkoušet v tendru? Kontaktujte nás!

My se vám do 24 hodin ozveme zpátky.

Martin Sokol - obchodní ředitel

Martin Sokol - obchodní ředitel

Martin Sokol

605 343 241

Zavolejte, napište. Kdykoliv.

obchod@optimio.cz
Enjoyed with Azami.cz