Powered by Smartsupp

Analýza e-mailingu konkurence aneb Buďte zase o krok napřed

Novinka, která opět posune váš byznys o pořádný kus kupředu! To je analýza konkurence, kterou vám v rámci e-mailingu nově nabízíme. Zjistěte, jaké hrozby a příležitosti pro vás představuje e-mailing vašich konkurentů, ať můžete svou strategii vyladit do posledního detailu a stát se jedničkou svého oboru.

Celý článek

Přísnější pravidla pro odesílání hromadných e-mailů od 1. 2. 2024

Od 1. 2. 2024 Google zpřísňuje požadavky na odesílatele hromadných e-mailů. Pokud i vy pravidelně rozesíláte e-maily pro více jak 5 000 adres Gmailu nebo Yahoo, neměly by vám nově platné podmínky uniknout. Společnost Google tímto krokem reaguje na celkový nárůst objemu rozesílaných e-mailů. Hlavním cílem je omezit rozesílání nevyžádané pošty a tím zvýšit zabezpečení schránek.

Celý článek

Meziroční nárůst tržeb z e-mailingu o 80 %. Jak jsme to dokázali?

Ačkoliv se zpočátku naše spolupráce s 10K ubírala jiným směrem, postupem času se jako jeden z nejnutnějších doplňků do brandbuildingu ukázal e-mailingový kanál. Již v prvních měsících se nám díky efektivně nastavené strategii podařilo dosáhnout meziročního nárůstu tržeb z e-mailingu o 80 %! V článku vám prozradíme, jak jsme to dokázali. Zvýšit tržby své firmy můžete díky promyšlenému e-mailingu i vy. Poradíme vám, jak na to.

Celý článek

Čtěte nejnovější články s předstihem

Enjoyed with Azami.cz