Powered by Smartsupp

Využití kreativních AI nástrojů v PPC: Srovnání a praktické příklady z praxe

Hledáte způsob, jak snadno a rychle vytvořit responzivní nebo statické bannery? Chybí vám interní grafik nebo jste specialista, který nemá možnost od klienta získat relevantní a konverzí podklady do reklam? Připravili jsme pro vás pár tipů na nástroje, které práci nejen urychlí, ale navíc také poskytnou reprezentativní výsledky.

Celý článek

Performance Max kampaně slibují maximální výkon. Přinášíme první vlaštovky z našeho testování

V listopadu 2021 se Google pochlubil novou kampaní Performance Max řízenou umělou inteligencí. Posvítili jsme si na ni a zjistili, jak funguje, zda váš e-shop vystřelí do výšin a jestli se vůbec vyplatí.

Celý článek

Vyplatí se investovat do Skliku? Stali jsme se certifikovanou agenturou

Rusko, Bělorusko, Japonsko, Jižní Korea a Čína. Jediné země na světě, kde Google nedrží monopolní postavení mezi internetovými vyhledávači. Spolu s Českou republikou. Za 15 let existence se Googlu v ČR nepodařilo to, co se podařilo téměř všude jinde na světě. Porazit lokální konkurenci. Seznam.cz si stále drží 11,5 % ve vyhledávání na českém internetu.

Celý článek

5 rad, se kterými lépe zvládnete těžké období v businessu

Kdo chce úspěšné podnikání, potřebuje strategické myšlení a plánování. Když se ale lidé ocitnou v těžké situaci, často o zásadních věcech rozhodují zkratkovitě a impulzivně. Získejte oproti nim náskok a připravte si svá rozhodnutí na základě dat a zkušeností z předchozí krize. Připravili jsme pro vás několik rad, které vám v tom pomohou.

Celý článek

Čtěte nejnovější články s předstihem

Máte dotaz na naše služby nebo nás třeba chcete vyzkoušet v tendru? Kontaktujte nás!

My se vám do 24 hodin ozveme zpátky.

Martin Sokol - obchodní ředitel

Martin Sokol - obchodní ředitel

Martin Sokol

605 343 241

Zavolejte, napište. Kdykoliv.

obchod@optimio.cz
Enjoyed with Azami.cz