Powered by Smartsupp

Optimio, Shoptet a Seyfor poskytují cenné know-how e-commerce podnikatelům

Fullservice marketingová agentura Optimio spojila své síly s českou technologickou společností Seyfor, která zastřešuje informační systém Money ERP a s nejrozšířenější českou e-shopovou platformou Shoptet, aby vytvořily kvalitní e-book jako podporu českým a slovenským e-commerce podnikatelům.

Celý článek

Zúčastnili jsme se Barcampu 2023. Co nás nejvíc zaujalo?

Po roce jsme se vrátili na ostravský Barcamp. V sobotu 13. 5. 2023 měla naše HR Jana přednášku na téma offboarding. Kromě toho jsme se zúčastnili i dalších přednášek, ze kterých vám v článku shrnujeme to nejzajímavější.

Celý článek

Vyplatí se investovat do Skliku? Stali jsme se certifikovanou agenturou

Rusko, Bělorusko, Japonsko, Jižní Korea a Čína. Jediné země na světě, kde Google nedrží monopolní postavení mezi internetovými vyhledávači. Spolu s Českou republikou. Za 15 let existence se Googlu v ČR nepodařilo to, co se podařilo téměř všude jinde na světě. Porazit lokální konkurenci. Seznam.cz si stále drží 11,5 % ve vyhledávání na českém internetu.

Celý článek

10 rad account managera. Usnadněte si spolupráci s reklamní agenturou a zlepšete výsledky

Když spolupracujete s reklamní agenturou, máte nastavené procesy a navzájem si vyhovíte, výrazně zefektivníte pracovní proces a brzy se dostaví výsledky. Zároveň si spoustu věcí můžete zařídit a vylepšit sami. Naši account manažeři, kteří mají na starosti řízení projektů, vám poradí, jak na to.

Celý článek

Čtěte nejnovější články s předstihem

Máte dotaz na naše služby nebo nás třeba chcete vyzkoušet v tendru? Kontaktujte nás!

My se vám do 24 hodin ozveme zpátky.

Martin Sokol - obchodní ředitel

Martin Sokol - obchodní ředitel

Martin Sokol

605 343 241

Zavolejte, napište. Kdykoliv.

obchod@optimio.cz
Enjoyed with Azami.cz