Powered by Smartsupp

Optimio prozrazuje: Jak vytváříme filmové trháky?

6 minut čtení

Online marketing je jako filmový průmysl. Aby si vaši značku lidé zamilovali, potřebujete hrdinu, silný příběh a schopnost dostat váš megahit do kin po celém světě. A jak získáte všechno dohromady? Vytvořit dobrý film i poutavou reklamu chce řadu zkušeností, trpělivosti a především nápad. Proto jsme PPC a SEO služby rozšířili o obsahovou tvorbu a online komunikaci. Co vše teď dokážeme?

Naším snem nejsou filmoví Oscaři, i když jejich předávání každý rok nadšeně sledujeme. Mnohem důležitější jsou pro nás diváci, kteří po závěrečných titulcích odchází z kina ohromení, natěšení na další díl. A právě proto potřebujeme mít našlapanou produkci.

obchodni_oddeleni

Chce to celebritu, my jich máme několik!

Stejně jako velké filmové společnosti, i my ctíme machry v našem oboru a rádi se od nich necháváme obohatit. Zároveň máme svoje celebrity, jejichž tváře se dostávají do povědomí veřejnosti. Přednášíme na konferencích. Jsme vidět i slyšet.

Vzděláváme se, testujeme a hledáme nové cesty, jak zazářit nejen na stříbrném plátně. Nejsme pohádkáři, kteří jen vypráví, kde byli a co slyšeli. Nové informace dáváme do souvislostí a radíme.

ppc

Nepodceňujeme přípravu, natáčení pak jde jako po másle

Nejdůležitější scény v online světě nepatří do potitulkových záběrů. Žádné schovávání a tajnůstkářství. V pravidelných reportech se od nás klienti dozví všechny potřebné informace.

Nevytváříme falešný déšť, nepoužíváme ani vzduchové turbíny a další filmové efekty. Víme, že na dobré počasí se vyplatí počkat. Každou scénu točíme poctivě a o byznys klientů se staráme jako o vlastní.

seo

Dobrým filmařem se člověk nerodí, tím se musí stát

Každý z nás je jedinečný nejen tím, co dokáže. Nestojíme jen na vybroušených replikách. Umíme se vcítit do každé role a upoutat zraky diváků.

Děláme to už deset let a studio neustále rozšiřujeme. Naši kameramani, střihači, scénáristé i všichni ostatní jsou mistry ve svém oboru. Tu a tam dostane šanci i šikovný učeň.

social

Umíme dojmout i rozesmát, posloucháme naše diváky

Ať už kouzlíme jeden nápad za druhým, předháníme se v rychlosti vyhledávání nebo třeba bodujeme na burze online reklam, nudu od nás nečekejte. Jsme stále ve střehu.

Na světě denně vznikají desítky nových trháků a pokud podceníte konkurenci, na filmové ceny nedosáhnete. Proto bedlivě sledujeme i další produkce a posloucháme přání diváků. Žádná novinka nám neuteče.

content

Máme vlastní kostymérku i skladatele. A nekončíme, rosteme!

Točit dokola jen romantické komedie je nuda. Proto jsme rozšířili tým o další filmové mágy (čti kreativce, copíky a sockaře). Víme totiž, že dnes už nestačí být všude vidět. Náš hlavní cíl je chytit publikum za srdce. Přinést jim příběh, o kterém budou přemýšlet.

sefove

Ptáte se, co bude v následujícím dílu? S námi bude váš rok 2020 jako vystřižený z dobrého filmu. Ať už vás čeká akční, romantický, dobrodružný nebo se stane námětem pro komedii, Optimio u toho bude s vámi a pomůže vám vyprodat kina.

P.S. Pokud si stále nejste jistí, využijte náš marketingový audit zdarma

Zaujalo vás téma? Pak by vás mohl zajímat také náš další článek

Slevy jsou out, content first! Jak dělat online marketing budoucnosti?

Víte, že jednoho člověka denně atakuje až 8 000 reklamních sdělení? Přitom se vsadím, že si teď nevzpomenete ani na jedno, které jste včera viděli. “Většina lidí produktovou reklamu zcela ignoruje, je to tím, že většina reklam zcela ignoruje lidi,” otevřel nejzajímavější přednášku konference Content First 2019 Ondřej Sitta ze Seznamu. V moderním marketingu totiž nestačí být všude vidět, ale vytvořit kreativu, o které budou lidé přemýšlet.

Přečíst článek

Staňte se také naším klientem

Máte dotaz na naše služby nebo nás třeba chcete vyzkoušet v tendru? Kontaktujte nás!

My se vám do 24 hodin ozveme zpátky.

Martin Sokol - obchodní ředitel

Martin Sokol - obchodní ředitel

Martin Sokol

605 343 241

Zavolejte, napište. Kdykoliv.

obchod@optimio.cz
Enjoyed with Azami.cz